Szolgáltatásaink

10 éve indítottuk vállalkozásunkat. Fő előnyünk a nagyipari versenytársainkhoz képest a rugalmasság és a gyorsaság. Csapatunk kis létszámú, projektekre szabottan bővülünk ki csak a szükséges szakemberekkel, állandó, megbízható partnereinkkel. 

"Mindent egy kézből" Számunkra fontos, hogy a tervek precíz kivitelezéséhez ugyanaz a személy vegyen részt a tervezésben és a  felmérésben is, ezzel biztosítva, hogy azok az "apró" részletek is végig hangsúlyosak maradhatnak, amelyek egy esetleges nagyüzemi gyártásnál elsikkadnának. Így biztosak lehetünk benne, hogy amit megbeszélünk, az lesz az elkészült végeredmény is. 

Fő profilunk egyedi bútorok, belsőépítészeti elemek tervezése, készítése és installálása lakossági és vállalati ügyfeleknek, de számos iroda, kereskedelmi, szolgáltató és vendéglátóipari egység épületasztalos munkálatainál is bizalmat kaptunk. Legtöbb ügyfelünk visszatérő megrendelőnk, mert hisszük, hogy az elégedettség a legjobb ajánlólevél.

Folyamatosan képezzük magunkat, elhivatottak vagyunk új technikák alkalmazásában. 

Kérjük tekintse meg egyre bővülő szolgáltatásainkat. Szívesen valósítunk meg egyedi elképzeléseket, várjuk a kihívásokat is.

Konyha- és étkező bútor

Lakóterek központi eleme a konyha és az étkezőtér. Lehet kicsi, nagy, U-alakú, vagy bármely más kihívás, mi megoldjuk.


Épületasztalos lépcsők

Elsősorban fa lépcsőket készítünk, vagy újítunk fel. A funkcionalitás mellett a lépcső alatti plusz tereket is beépítjük, ha szükséges.

Reklámtáblák

Ma már a cégérek, a minőségi design reklámtáblák figyelemfelkeltőek. Kiváló hatást érhetünk el egy speciális anyaghasználattal és célzott világítással is.

Egyedi polcrendszerek

Irodai, kereskedelmi és lakossági igényekre szabott megoldásokat valósítunk meg, hogy a polcokon Ön is mindent azonnal megtaláljon.


Speciális falburkolatok

A falfelületek az alkotás szabadságát adják, kiváló esztétikai élményt és funkcionalitást is hordozhatnak magukban. Csodás és otthonos érzést nyújtva akár egy étteremben is.

Galériák, előtetők

A teraszok és előtetők megnövelik a kültéri területek hasznosságát, legyen ez akár egy esős nap a teraszon, egy jó pergolával már ez sem akadály.

Beépített és különálló bútorok

Sokszor az adottságok szabályozzák az optimális helykihasználtságot. A speciális feltételekre is megoldást kínálunk, legyen ez a lakás bármely része, vagy akár üzlethelyiség.

Térelhatároló elemek

Egyterű helyiségek térmegosztására, optimális használatára javasoltak, mozgó és fix kivitelben is.

Speciális megrendelések

Keresztszülők bölcső ajándéka, design lakás egyedi monogramos faliórája? Teszteljen bennünket, kihívásokat keresünk...